TOMAS ENHAGER

Tomas Enhager har hållit utbildningar och seminarier i näringslivet i Sverige och utomlands sedan 1979. Tema har varit personlig utveckling, ledarskap och motivation.
I över tio år svarade Tomas på läsarnas frågor varje månad om personlig utveckling i en egen spalt i tidningen MåBra. Han medverkade i ett par års tid regelbundet i radioprogrammet Lugna Favoriter och pratade med Malin Berghagen och andra programledare om personlig utveckling.

Tomas har gett ut sex böcker, ett par DVD-filmer, fem CD-skivor. Nu senast boken Livet AB. Han har också hjälpt svenska idrottslag och idrottare från många olika idrotter. Han har coachat damlandslaget i fotboll, damlandslaget i golf, svenska mästarna i basket - Kärcher, svenska mästarna i bowling - Pergamon. 

Tomas har kontrakt med Göteborgs symfoniorkester som coach och arbetar även med Kungliga Filharmonikerna i Stockholms konserthus.

Efter att ha haft kortare och längre uppdrag för långt över hundratalet företag och organisationer är Tomas en oerhört insatt och erfaren föreläsare och utbildare. Tomas anlitas ofta av personer som vill ha coachning inom olika områden.

 

Tomas Enhager